
>
Санина, Т. В.Проектирование хлебобулочных изделий повышенной пищевой ценности / Т. В. Санина, Е. И. Пономарева, О. Н. Воропаева //
Санина, Т. В.
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2008. - N 4.
(Шифр в БД Х775324/2008/4)
Ключові слова: продукты питания -- рацион питания -- пищевая ценность --
Додаткові точки доступу:
Пономарева, Е.И.
Воропаева, О.Н.
(Шифр в БД Х775324/2008/4)
Ключові слова: продукты питания -- рацион питания -- пищевая ценность --
Додаткові точки доступу:
Пономарева, Е.И.
Воропаева, О.Н.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|