
>
Мурзін, А.Суфле дієтично-функціонального призначення [Текст] / А. Мурзін, О. Соколовська //
Мурзін, А.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2016. - № 10. - С. 24-25. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х279026/2016/10)
Ключові слова: десерти -- суфле дієтичного призначення -- суфле диетического назначения -- дослідження -- исследование -- лактулоза -- фруктоза --
Додаткові точки доступу:
Соколовська, О.
(Шифр в БД Х279026/2016/10)
Ключові слова: десерти -- суфле дієтичного призначення -- суфле диетического назначения -- дослідження -- исследование -- лактулоза -- фруктоза --
Додаткові точки доступу:
Соколовська, О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|