
>
Асортимент і біологічна цінність пива / А. Мелентьєв [и др.] //
Харч. і перероб. пром-сть : наук.-виробн. журн. - 2010. - N 1. - С. 23-25.
(Шифр в БД Х686004/2010/1)
Анотація:
Досліджено особливості технології, органолептичні та аналітичні показники пива з використанням імбиру як нетрадиційної біологічно активної сировини для розширення асортименту пива.
Додаткові точки доступу:
Мелентьєв, А.
Романова, З.
Бартош, Г.
Тертиця, С.
(Шифр в БД Х686004/2010/1)
Анотація:
Досліджено особливості технології, органолептичні та аналітичні показники пива з використанням імбиру як нетрадиційної біологічно активної сировини для розширення асортименту пива.
Додаткові точки доступу:
Мелентьєв, А.
Романова, З.
Бартош, Г.
Тертиця, С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|