
>
Петрова, Е.Новый вид хлебобулочных изделий, обогащенных белковой арахисовой массой / Е. Петрова //
Петрова, Е.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 5. - С. 12-13.
(Шифр в БД Х194632/2013/5)
Ключові слова: хлебобулочные изделия -- добавки -- белковая арахисовая масса (бам) -- рецептуры сдобных изделий, обогащенных бам -- органолептические показатели хлебобулочных изделий, обогащенных бам -- хлібобулочні вироби -- добавки -- білкова арахісова маса (бам) -- рецептури здобних виробів, збагачених бам -- органолептичні показники хлібобулочних виробів, збагачених бам --
(Шифр в БД Х194632/2013/5)
Ключові слова: хлебобулочные изделия -- добавки -- белковая арахисовая масса (бам) -- рецептуры сдобных изделий, обогащенных бам -- органолептические показатели хлебобулочных изделий, обогащенных бам -- хлібобулочні вироби -- добавки -- білкова арахісова маса (бам) -- рецептури здобних виробів, збагачених бам -- органолептичні показники хлібобулочних виробів, збагачених бам --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|