
>
Макарова, Н. В.Антиоксидантные свойства яблочно-ягодных соков с мякотью / Н. В. Макарова, А. В. Зюзина //
Макарова, Н. В.
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2011. - N 6. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД Х775324/2011/6)
Ключові слова: пюре -- фенолы -- флавоноиды --
Додаткові точки доступу:
Зюзина, А. В.
(Шифр в БД Х775324/2011/6)
Ключові слова: пюре -- фенолы -- флавоноиды --
Додаткові точки доступу:
Зюзина, А. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|