
>
Григоров, В. С.Взаимосвязь термотолерантности микромицетов и термостабильности синтезируемых глюкоамилаз / В. С. Григоров, О. С. Корнеева, Т. И. Фурсова //
Григоров, В. С.
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2008. - N 3. - Библиогр.: с. 49.
(Шифр в БД Х775324/2008/3)
Ключові слова: биотехнологические аспекты -- микробиологические аспекты --
Додаткові точки доступу:
Корнеева, О.С.
Фурсова, Т.И.
(Шифр в БД Х775324/2008/3)
Ключові слова: биотехнологические аспекты -- микробиологические аспекты --
Додаткові точки доступу:
Корнеева, О.С.
Фурсова, Т.И.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|