
>
664.8/.9
Галембовська, Н.Використання коропа і товстолобика у складі пресервів [Текст] / Н. Галембовська, Т. Лебська //
Галембовська, Н.
Тваринництво України : наук.-виробн. журн. - 2016. - N11/12. - С. 38-43. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Т259922/2016/11/12)
Ключові слова: прісноводна риба -- пресноводная рыба -- короп -- карп -- товстолобик -- толстолобик -- харчова цінність -- пищевая ценность -- пресерви --
Анотація:
Проведено аналіз літературних джерел щодо показників харчової цінності прісноводних риб - коропа та товстолобика. Показано доцільність використання цієї сировини для розширення асортименту біологічно цінної харчової продукції.
Проведен анализ литературных источников по показателям пищевой ценности пресноводных рыб - карпа и толстолобика. Показана целесообразность использования этого сырья для расширения ассортимента биологически ценной пищевой продукции.
Додаткові точки доступу:
Лебська, Т.
(Шифр в БД Т259922/2016/11/12)
УДК | |
664.8/.9 |
Ключові слова: прісноводна риба -- пресноводная рыба -- короп -- карп -- товстолобик -- толстолобик -- харчова цінність -- пищевая ценность -- пресерви --
Анотація:
Проведено аналіз літературних джерел щодо показників харчової цінності прісноводних риб - коропа та товстолобика. Показано доцільність використання цієї сировини для розширення асортименту біологічно цінної харчової продукції.
Проведен анализ литературных источников по показателям пищевой ценности пресноводных рыб - карпа и толстолобика. Показана целесообразность использования этого сырья для расширения ассортимента биологически ценной пищевой продукции.
Додаткові точки доступу:
Лебська, Т.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|