
>
В усьому світі білок черпають з високопоживних бобів сої : особливості їх формування - від вегетації до глибокої переробки //
Зерно і хліб : наук.-вироб. журн. - 2011. - N 1. - С. 56-57.
(Шифр в БД З092708/2011/1)
Ключові слова: температурний режим -- водний режим -- морфологія -- насіння -- підвиди -- технологія вирощування -- підготовка ґрунту -- підживлення -- мікроелементи --
(Шифр в БД З092708/2011/1)
Ключові слова: температурний режим -- водний режим -- морфологія -- насіння -- підвиди -- технологія вирощування -- підготовка ґрунту -- підживлення -- мікроелементи --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|