>
614.083.75
Еделев, Д. А.Оценка рисков - важнейший элемент риск-менеджмента пищевой продукции / Д. А. Еделев, В. М. Кантере, В. А. Матисон //
Еделев, Д. А.
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - 2011. - N 9. - С. 14-16. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2011/9)
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Ключові слова: пищевая продукция -- менеджмент риска -- критерии оценки -- рисковая ситуация -- харчова продукція -- менеджмент ризику -- критерії оцінки -- ризикова ситуація --
Анотація:
Оценка рисков, осуществляемая с применением различных методов, служит ключевым этапом риск-менеджмента, позволяющим получить полуколичественные и количественные значения рисков.
Оцінка ризиків, яка здійснюється з використанням різних методів, є ключовим етапом ризик-менеджмента, що дозволяє одержати напівкількісні та кількісні значення ризиків.
Додаткові точки доступу:
Кантере, В. М.
Матисон, В. А.
(Шифр в БД П698712/2011/9)
| УДК | |
| 614.083.75 |
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Ключові слова: пищевая продукция -- менеджмент риска -- критерии оценки -- рисковая ситуация -- харчова продукція -- менеджмент ризику -- критерії оцінки -- ризикова ситуація --
Анотація:
Оценка рисков, осуществляемая с применением различных методов, служит ключевым этапом риск-менеджмента, позволяющим получить полуколичественные и количественные значения рисков.
Оцінка ризиків, яка здійснюється з використанням різних методів, є ключовим етапом ризик-менеджмента, що дозволяє одержати напівкількісні та кількісні значення ризиків.
Додаткові точки доступу:
Кантере, В. М.
Матисон, В. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|