
>
Йовбак, У.Вплив додаткових структуроутворювачів на властивості желейних начинок на основі морквяного та морквяно-яблучного пюре / У. Йовбак, В. Оболкіна, І. Крапивницька //
Йовбак, У.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2012. - N 7/8. - С. 5-7. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х194632/2012/7/8)
Ключові слова: структуроутворювачі -- желейна начинка -- морквяне пюре -- морквяно-яблучне пюре -- кондитерські борошняні вироби -- фруктово-ягідна сировина -- драглеутворювачі -- структурообразователи -- желейная начинка -- морковное пюре -- морковно-яблочное пюре -- кондитерские мучные изделия -- фруктово-ягодное сырье -- студнеобразователи --
Анотація:
Однією із груп борошняних кондитерських виробів, що користуються постійним попитом у споживачів, є комбіновані - з фруктовими або желейними начинками на основі фруктово-ягідної сировини з додаванням драглеутворювачів: агару, пектину, каррагенану, модифікованих крохмалів тощо. На підставі проведених досліджень можна стверджувати, що для стабілізації структури начинок на основі морквяного та морквяно-яблучного пюре доцільно додавати комплексну суміш яблучного пектину APA 300 FB та модифікованого крохмалю Prejel 200G
Одной из групп мучных кондитерских изделий, которые пользуются постоянным спросом у потребителей, являются комбинированные - с фруктовыми или желейными начинками на основе фруктово-ягодного сырья с добавлением студнеобразователей: агара, пектина, каррагенана, модифицированных крахмалов и т.д. На основании проведенных исследований можно утверждать, что для стабилизации структуры начинок на основе морковного и морковно-яблочного пюре целесообразно добавлять комплексную смесь яблочного пектина APA 300 FB и модифицированного крахмала Prejel 200G
Додаткові точки доступу:
Оболкіна, В.
Крапивницька, І.
(Шифр в БД Х194632/2012/7/8)
Ключові слова: структуроутворювачі -- желейна начинка -- морквяне пюре -- морквяно-яблучне пюре -- кондитерські борошняні вироби -- фруктово-ягідна сировина -- драглеутворювачі -- структурообразователи -- желейная начинка -- морковное пюре -- морковно-яблочное пюре -- кондитерские мучные изделия -- фруктово-ягодное сырье -- студнеобразователи --
Анотація:
Однією із груп борошняних кондитерських виробів, що користуються постійним попитом у споживачів, є комбіновані - з фруктовими або желейними начинками на основі фруктово-ягідної сировини з додаванням драглеутворювачів: агару, пектину, каррагенану, модифікованих крохмалів тощо. На підставі проведених досліджень можна стверджувати, що для стабілізації структури начинок на основі морквяного та морквяно-яблучного пюре доцільно додавати комплексну суміш яблучного пектину APA 300 FB та модифікованого крохмалю Prejel 200G
Одной из групп мучных кондитерских изделий, которые пользуются постоянным спросом у потребителей, являются комбинированные - с фруктовыми или желейными начинками на основе фруктово-ягодного сырья с добавлением студнеобразователей: агара, пектина, каррагенана, модифицированных крахмалов и т.д. На основании проведенных исследований можно утверждать, что для стабилизации структуры начинок на основе морковного и морковно-яблочного пюре целесообразно добавлять комплексную смесь яблочного пектина APA 300 FB и модифицированного крахмала Prejel 200G
Додаткові точки доступу:
Оболкіна, В.
Крапивницька, І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|