
>
Корецька, І.Нові кондитерські вироби покращеної харчової цінності / І. Корецька, Г. Бандуренко //
Корецька, І.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 5. - С. 40-41. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х194632/2013/5)
Ключові слова: каротиновмісний порошок -- переробка моркви -- технологічні характеристики -- каротинсодержащий порошок -- переработка моркови -- технологические характеристики --
Додаткові точки доступу:
Бандуренко, Г.
(Шифр в БД Х194632/2013/5)
Ключові слова: каротиновмісний порошок -- переробка моркви -- технологічні характеристики -- каротинсодержащий порошок -- переработка моркови -- технологические характеристики --
Додаткові точки доступу:
Бандуренко, Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|