Чому ж вибагливі європейці масово переходять на споживання біопродуктів і платять за них чималу ціну : а французи навіть вино отримують за так званою біодинамічною технологією / Н. Проскуня //
Зерно і хліб : наук.-вироб. журн. - . - N4. - С. 18.
(Шифр в БД З092708/2011/4)
Ключові слова: харчові продукти -- біопродукти -- додані властивості -- лікування -- ефективні інгредієнти -- збагачення продуктів -- вітаміни -- пищевые продукты -- биопродукты -- добавленные свойства -- лечение -- эффективные ингредиенты -- обогащение продуктов -- витамины --
Анотація:
Хоча ціни на харчові продукти постійно зростають і, за прогнозом спеціалістів, нинішнього року в світі будуть потерпати від недоїдання як мінімум, 925 мільонів людей, жителі розвинених країн усе розбірливіше ставляться до формування свого раціону.
Хотя цены на продукты постоянно растут и, по прогнозу специалистов, в нынешнем году в мире будут страдать от недоедания как минимум, 925 миллионов людей, жители развитых стран все разборчивее относятся к формированию своего рациона.