
>
Проскуня, Н.Чому ж вибагливі європейці масово переходять на споживання біопродуктів і платять за них чималу ціну : а французи навіть вино отримують за так званою біодинамічною технологією / Н. Проскуня //
Проскуня, Н.
Зерно і хліб : наук.-вироб. журн. - 2011. - N4. - С. 18.
(Шифр в БД З092708/2011/4)
Ключові слова: харчові продукти -- біопродукти -- додані властивості -- лікування -- ефективні інгредієнти -- збагачення продуктів -- вітаміни -- пищевые продукты -- биопродукты -- добавленные свойства -- лечение -- эффективные ингредиенты -- обогащение продуктов -- витамины --
Анотація:
Хоча ціни на харчові продукти постійно зростають і, за прогнозом спеціалістів, нинішнього року в світі будуть потерпати від недоїдання як мінімум, 925 мільонів людей, жителі розвинених країн усе розбірливіше ставляться до формування свого раціону.
Хотя цены на продукты постоянно растут и, по прогнозу специалистов, в нынешнем году в мире будут страдать от недоедания как минимум, 925 миллионов людей, жители развитых стран все разборчивее относятся к формированию своего рациона.
(Шифр в БД З092708/2011/4)
Ключові слова: харчові продукти -- біопродукти -- додані властивості -- лікування -- ефективні інгредієнти -- збагачення продуктів -- вітаміни -- пищевые продукты -- биопродукты -- добавленные свойства -- лечение -- эффективные ингредиенты -- обогащение продуктов -- витамины --
Анотація:
Хоча ціни на харчові продукти постійно зростають і, за прогнозом спеціалістів, нинішнього року в світі будуть потерпати від недоїдання як мінімум, 925 мільонів людей, жителі розвинених країн усе розбірливіше ставляться до формування свого раціону.
Хотя цены на продукты постоянно растут и, по прогнозу специалистов, в нынешнем году в мире будут страдать от недоедания как минимум, 925 миллионов людей, жители развитых стран все разборчивее относятся к формированию своего рациона.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|