Відносна вологість повітря у розмелюваному відділенні млинзаводу істотно впливає на якість борошна : оптимально, якщо вона перебуває у межах 65-75% / О. Шаповаленко, В. Ільчук, А. Шаран, Є. Харченко //
Зерно і хліб : наук.-вироб. журн. - . - N 1. - С. 41-42. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД З092708/2010/1)
Ключові слова: відносна вологість повітря -- проміжні продукти розмелу -- зональність готової продукції --
Анотація:
Стаття присвячена вивченню проблем усушування продуктів розмелу та готової продукції при подрібненні зерна в борошно з використанням повітряних потоків аспіраційних і пневмотранспортних установок. Установлено зв’язок відносної вологості повітря з якісними показниками готової продукції на основі знятих балансів борошна двох млинзаводів. Досліджено вологість потоків борошна різних систем технологічного процесу розмелу зерна за різної відносної вологості повітря.
Додаткові точки доступу: