>
Закваска и солод. Как их производят в мире //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 9. - С. 22-23.
(Шифр в БД Х194632/2013/9)
Ключові слова: закваска -- солод -- производство закваски -- закваска -- солод -- виробництво закваски --
(Шифр в БД Х194632/2013/9)
Ключові слова: закваска -- солод -- производство закваски -- закваска -- солод -- виробництво закваски --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|