
>
Базарнова, О.Дикорастущие ягоды в кондитерском производстве / О. базарнова //
Базарнова, О.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 12. - С. 21-23.
(Шифр в БД Х194632/2013/12)
Ключові слова: кондитерское производство -- клюква -- брусника -- биохимические показатели клюквы и брусники -- хранение дикорастущих ягод -- фруктовые начинки -- кондитерське виробництво -- журавлина -- брусниця -- біохімічні показники журавлини і брусниці -- зберігання дикорослих ягід -- фруктові начинки --
(Шифр в БД Х194632/2013/12)
Ключові слова: кондитерское производство -- клюква -- брусника -- биохимические показатели клюквы и брусники -- хранение дикорастущих ягод -- фруктовые начинки -- кондитерське виробництво -- журавлина -- брусниця -- біохімічні показники журавлини і брусниці -- зберігання дикорослих ягід -- фруктові начинки --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|