
>
Паронян, В. Х.Моделирование функциональных свойств эмульсионных продуктов со сбалансированным нутриентным составом / В. Х. Паронян, Н. М. Скрябина, Ю. В. Боголюбская //
Паронян, В. Х.
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2008. - N 3.
(Шифр в БД Х775324/2008/3)
Ключові слова: продукция апк --
Додаткові точки доступу:
Скрябина, Н.М.
Боголюбская, Ю.В.
(Шифр в БД Х775324/2008/3)
Ключові слова: продукция апк --
Додаткові точки доступу:
Скрябина, Н.М.
Боголюбская, Ю.В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|