>
Войцехівська, Л. І.Вплив природних антиоксидантів на якість варених ковбас / Л. І. Войцехівська, О. А. Костюк //
Войцехівська, Л. І.
Вісн. аграр. науки. - Київ : УААН, 2011. - N 7. - Бібліогр. наприкінці ст.
(Шифр в БД В014345/2011/7)
Додаткові точки доступу:
Костюк, О. А.
(Шифр в БД В014345/2011/7)
Додаткові точки доступу:
Костюк, О. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|