
>
633.8:668.5
Кузнєцова, І. В.Розторопша плямиста як сировина для харчової промисловості / І. В. Кузнєцова //
Кузнєцова, І. В.
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2010. - N 6. - С. 62-63. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2010/6)
Ключові слова: олія розторопшева -- фізико-хімічні показники якості --
Анотація:
Розглянуто можливість використання біологічно цінних речовин розторопші плямистої як перспективної сировини у створенні комплексних продуктів для подальшого їх використання у виробництві харчових продуктів із заданими біологічними властивостями.
Рассмотрена возможность использования биологически ценных веществ расторопши пятнистой как перспективного сырья при создании комплексных продуктов для дальнейшего их использования в производстве пищевых продуктов с заданными биологическими свойствами.
(Шифр в БД В014345/2010/6)
УДК | |
633.8:668.5 | |
668.5 |
Ключові слова: олія розторопшева -- фізико-хімічні показники якості --
Анотація:
Розглянуто можливість використання біологічно цінних речовин розторопші плямистої як перспективної сировини у створенні комплексних продуктів для подальшого їх використання у виробництві харчових продуктів із заданими біологічними властивостями.
Рассмотрена возможность использования биологически ценных веществ расторопши пятнистой как перспективного сырья при создании комплексных продуктов для дальнейшего их использования в производстве пищевых продуктов с заданными биологическими свойствами.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|