633.8:668.5
Розторопша плямиста як сировина для харчової промисловості / І. В. Кузнєцова //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N 6. - С. 62-63. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2010/6)
УДК
633.8:668.5
668.5

Ключові слова: олія розторопшева -- фізико-хімічні показники якості --
Анотація:
Розглянуто можливість використання біологічно цінних речовин розторопші плямистої як перспективної сировини у створенні комплексних продуктів для подальшого їх використання у виробництві харчових продуктів із заданими біологічними властивостями.
Рассмотрена возможность использования биологически ценных веществ расторопши пятнистой как перспективного сырья при создании комплексных продуктов для дальнейшего их использования в производстве пищевых продуктов с заданными биологическими свойствами.