Безпечність нового бісквітного рулету / М Філь //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - . - N 12. - С. 3-5. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х194632/2013/12)
Ключові слова: бісквітний рулет -- пакувальні матеріали -- мікробіологічні показники -- важкі метали -- бисквитный рулет -- упаковочные материалы -- микробиологические показатели -- тяжелые металлы --
Анотація:
Досліджено вплив пакувальних матеріалів на накопичення мікроорганізмів, важких металів у нових бісквітних рулетах. Встановлена доцільність використання поліпропіленової плівки, полімерні вкладиші в коробки (корекси) для упакування бісквітних рулетів з метою подовження їх терміну зберігання.
Исследовано влияние упаковочных материалов на накопление микроорганизмов, тяжелых металлов в новых бисквитных рулетах. Установлена целесообразность использования полипропиленовой пленки, полимерные вкладыши в коробки (коррексы) для упаковки бисквитных рулетов с целью продления их срока хранения.