>
664.788.3:005.336.3
Моргун, В. О.Вплив режимів підготовки зерна гречки на якість крупи / В. О. Моргун, С. М. Соц, А. О. Донець //
Моргун, В. О.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2010. - N 10. - С. 51-52. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2010/10)
Ключові слова: обробка --
Анотація:
Наведені результати дослідів при обробці зерна гречки полем надвисокої частоти (НВЧ). З рахунок використання НВЧ -поля покращуються біохімічні властивості крупи, загальний вихід круп суттєво не змінюється.
Додаткові точки доступу:
Соц, С.М.
Донець, А.О.
(Шифр в БД Х367526/2010/10)
| УДК | |
| 664.788.3:005.336.3 | |
| 664.788.3 | |
| 005.336.3 |
Ключові слова: обробка --
Анотація:
Наведені результати дослідів при обробці зерна гречки полем надвисокої частоти (НВЧ). З рахунок використання НВЧ -поля покращуються біохімічні властивості крупи, загальний вихід круп суттєво не змінюється.
Додаткові точки доступу:
Соц, С.М.
Донець, А.О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|