
>
Радзієвська, І. Г.Харчові жири: кінетичні закономірності процесів окиснення і стабілізації ліпідів [Текст] / І. Г. Радзієвська, О. П. Мельник, П. В. Максимкін //
Радзієвська, І. Г.
Продукты & ингредиенты : науч.-практ. журн. - 2016. - № 4. - С. 28-30.
(Шифр в БД П474828/2016/4)
Ключові слова: харчові продукти -- пищевые продукты -- харчові жири -- пищевые жиры -- окиснення -- окисление -- механізм -- механизм -- реакції -- реакции -- рівняння -- уравнения --
Додаткові точки доступу:
Мельник, О. П.
Максимкін, П. В.
(Шифр в БД П474828/2016/4)
Ключові слова: харчові продукти -- пищевые продукты -- харчові жири -- пищевые жиры -- окиснення -- окисление -- механізм -- механизм -- реакції -- реакции -- рівняння -- уравнения --
Додаткові точки доступу:
Мельник, О. П.
Максимкін, П. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|