
>
669.653.1
Стадник, І. Я.Вплив основних методів інтенсифікації на процес замішування / І. Я. Стадник, М.Р. Коневич //
Стадник, І. Я.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2013. - N 4. - С. 48-50. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2013/4)
Ключові слова: тістомісильні машини -- замішування тіста -- принцип побудови тістомісильних машин -- технологічні фактори -- конструктивні фактори -- тестомесильные машины -- замешивания теста -- принцип построения тестомесильных машин -- технологические факторы -- конструктивные факторы --
Додаткові точки доступу:
Коневич, М.Р.
(Шифр в БД Х367526/2013/4)
УДК | |
669.653.1 |
Ключові слова: тістомісильні машини -- замішування тіста -- принцип побудови тістомісильних машин -- технологічні фактори -- конструктивні фактори -- тестомесильные машины -- замешивания теста -- принцип построения тестомесильных машин -- технологические факторы -- конструктивные факторы --
Додаткові точки доступу:
Коневич, М.Р.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|