
>
Хмарская, Н.Закваски для бездрожжевого хлеба [Текст] / Н. Хмарская //
Хмарская, Н.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2016. - № 2. - С. 46.
(Шифр в БД Х279026/2016/2)
Ключові слова: ингредиенты -- інгредієнти -- приготовление -- приготування -- закваски -- яблоки -- яблука -- кефир -- кефір -- хмель -- хміль -- картофель -- картопля -- ржаная мука -- житнє борошно --
(Шифр в БД Х279026/2016/2)
Ключові слова: ингредиенты -- інгредієнти -- приготовление -- приготування -- закваски -- яблоки -- яблука -- кефир -- кефір -- хмель -- хміль -- картофель -- картопля -- ржаная мука -- житнє борошно --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|