>
658.56
Максимова, Н. В.Улучшение системы менеджмента качества пищевого предприятия на основе анализа и совершенствования процессов / Н. В. Максимова, В. А. Матисон //
Максимова, Н. В.
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - 2009. - № 5. - С. 38-40. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2009/5)
Ключові слова: пищевое предприятие -- менеджмент качества -- бизнес-процесс -- кондитерские изделия --
Додаткові точки доступу:
Матисон, В.А.
(Шифр в БД П698712/2009/5)
| УДК | |
| 658.56 |
Ключові слова: пищевое предприятие -- менеджмент качества -- бизнес-процесс -- кондитерские изделия --
Додаткові точки доступу:
Матисон, В.А.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|