>
Семенов, Г. В.Информационная технология управления процессом тепловой обработки мясопродуктов / Г. В. Семенов, М. А. Беляева //
Семенов, Г. В.
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2009. - N 5. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД П698712/2009/5)
Додаткові точки доступу:
Беляева, М.А.
(Шифр в БД П698712/2009/5)
Додаткові точки доступу:
Беляева, М.А.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|