
>
Органіків навчали запровадженню системи управління безпечністю харчової продукції [Текст] //
Agroexpert : практ. посіб. аграрія. - 2018. - № 11. - С. 8.. - ISSN 2078-8193.
(Шифр в БД A634806/2018/11)
Ключові слова: натуральна їжа -- натуральная еда -- безопасность продуктов -- безпечність продуктів -- бренд -- тренд -- тренинг -- тренінг --
(Шифр в БД A634806/2018/11)
Ключові слова: натуральна їжа -- натуральная еда -- безопасность продуктов -- безпечність продуктів -- бренд -- тренд -- тренинг -- тренінг --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|