
>
Лисицын, А. Б.Концептуальные подходы к созданию системы обеспечения безопасности пищевых продуктов / А. Б. Лисицын, И. М. Чернуха, Н. А. Горбунова //
Лисицын, А. Б.
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2009. - N 12.
(Шифр в БД П698712/2009/12)
Додаткові точки доступу:
Чернуха, И.М.
Горбунова, Н.А.
(Шифр в БД П698712/2009/12)
Додаткові точки доступу:
Чернуха, И.М.
Горбунова, Н.А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|