
>
Колесникова, С. С.Новые и традиционные требования в сыроделии / С. С. Колесникова //
Колесникова, С. С.
Молочное дело : Ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал. - 2008. - N12/1. -8-9. Продолж. Начало в № 11 за 2008 г..
(Шифр в БД М549397/2008/12/1)
Ключові слова: сыроделие -- бактериофаги -- сычужное свертывание -- технология производства сыра -- бактеріофаги -- сироварство -- сичужне згортання -- технологія виробництва сиру -- ферменты -- ферменти --
(Шифр в БД М549397/2008/12/1)
Ключові слова: сыроделие -- бактериофаги -- сычужное свертывание -- технология производства сыра -- бактеріофаги -- сироварство -- сичужне згортання -- технологія виробництва сиру -- ферменты -- ферменти --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|