>
Медико-биологические и биотехнологические аспекты создания продукции геродиетического питания / Л. В. Римарева [и др.] //
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2009. - N 3. - Библиогр.: с. 29.
(Шифр в БД П698712/2009/3)
Додаткові точки доступу:
Римарева, Л.В.
Оверченко, М.Б.
Серба, Е.М.
Орлова, Л. В.
(Шифр в БД П698712/2009/3)
Додаткові точки доступу:
Римарева, Л.В.
Оверченко, М.Б.
Серба, Е.М.
Орлова, Л. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|