
>
Сукралоза - лидер среди искусственных подсластителей по применению в новых продуктах [Текст] //
Продукты & ингредиенты : науч.-практ. журн. - 2016. - № 3. - С. 12.
(Шифр в БД П474828/2016/3)
Рубрики:
Западная Европа
Західна Європа
Анотація:
В Западной Европе использование искусственных некалорийных подсластителей при создании новых продуктов продолжает расти.
У Західній Європі використання штучних некалорійних підсолоджувачів при створенні нових продуктів продовжує зростати.
(Шифр в БД П474828/2016/3)
Рубрики:
Западная Европа
Західна Європа
Анотація:
В Западной Европе использование искусственных некалорийных подсластителей при создании новых продуктов продолжает расти.
У Західній Європі використання штучних некалорійних підсолоджувачів при створенні нових продуктів продовжує зростати.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|