
>
Кристалева, А.За якого ступеня зняття оболонок оптимально шліфувати кукурудзяне зерно / А. Кристалева, Б. Бозаджієв, Ц. Гогова //
Кристалева, А.
Зерно і хліб. - Киiв : КП "Ред.-вид. центр "ЗіХ", 2008. - N 2.
(Шифр в БД З092708/2008/2)
Ключові слова: переробка -- зерно -- технології --
Додаткові точки доступу:
Бозаджієв, Б.
Гогова, Ц.
(Шифр в БД З092708/2008/2)
Ключові слова: переробка -- зерно -- технології --
Додаткові точки доступу:
Бозаджієв, Б.
Гогова, Ц.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|