
>
Магомедов, Г. О.Адгезионные свойства вафель с начинками / Г. О. Магомедов, А. Я. Олейникова, А. А. Журавлев //
Магомедов, Г. О.
Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2008. - N4. - С. 46-48.
(Шифр в БД Х775324/2008/4)
Ключові слова: кондитерская ПРОИЗВОДСТВО -- нутовая МУКА --
Додаткові точки доступу:
Олейникова, А.Я.
Журавлев, А.А.
(Шифр в БД Х775324/2008/4)
Ключові слова: кондитерская ПРОИЗВОДСТВО -- нутовая МУКА --
Додаткові точки доступу:
Олейникова, А.Я.
Журавлев, А.А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|