Получаем какао-крупку, какао-масло и рецептурную смесь для кремовых масс / Н. Горбань //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - . - N 4. - С. 27-30.
(Шифр в БД Х194632/2013/4)
Ключові слова: какао-крупка -- какао-масло -- какао-бобы -- кремовая смесь -- технологический процесс получения кремовых масс -- химический состав какао-бобов -- сортировка и очистка какао-бобов -- термическая обработка какао-бобов -- получение рецептурной смеси -- какао-крупка -- какао-масло -- какао-боби -- кремова суміш -- технологічний процес отримання кремових мас -- хімічний склад какао-бобів -- сортування та очищення какао-бобів -- термічна обробка какао-бобів -- отримання рецептурної суміші --