Визначення міцності адгезії харчових продуктів : запропоновано новий метод розрахунку, в основу якого покладено закони класичної фізичної механіки / В. Гуць, О. Коваль, О. Сидоренко //
Харч. і перероб. пром-сть : наук.-виробн. журн. - . - N 2. - С. 17-19.
(Шифр в БД Х686004/2010/2)
Анотація:
У харчових технологіях при підготовці сировини до переробки, виробництві напівфабрикатів, готових виробів, їх пакуванні й зберіганні велике значення має взаємодія продукту з різними поверхнями. Зазвичай, це призводить до прилипання (адгезії) продукту до поверхні робочих органів технологічного обладнання, конструкційних і пакувальних матеріалів, тари, тощо.
Додаткові точки доступу: