Енергетичні потоки харчових виробництв : проаналізовано їх особливості як істотних споживачів ресурсів / А. Соколенко [и др.] //
Харч. і перероб. пром-сть : наук.-виробн. журн. - . - N 7/8. - С. 16-18.
(Шифр в БД Х686004/2009/7/8)
Анотація:
З метою досягнення технологічних і економіних показників сучасне підприємство харчової промисловості за своєю структурою і організацією будується як єдність матеріальних, енергетичних та інформаційних потоків. Невідкладне завдання науковців та спеціалістів промисловості, екологів і людства в цілому - пошуки нетрадиційних і відновлювальних енергоресурсів, розробка енергозберігаючих технологій, заходів з обмеження питомих енергетичних витрат, рекуперації теплових потоків тощо.
Додаткові точки доступу: