
>
Енергетичні потоки харчових виробництв : проаналізовано їх особливості як істотних споживачів ресурсів / А. Соколенко [и др.] //
Харч. і перероб. пром-сть : наук.-виробн. журн. - 2009. - N 7/8. - С. 16-18.
(Шифр в БД Х686004/2009/7/8)
Анотація:
З метою досягнення технологічних і економіних показників сучасне підприємство харчової промисловості за своєю структурою і організацією будується як єдність матеріальних, енергетичних та інформаційних потоків. Невідкладне завдання науковців та спеціалістів промисловості, екологів і людства в цілому - пошуки нетрадиційних і відновлювальних енергоресурсів, розробка енергозберігаючих технологій, заходів з обмеження питомих енергетичних витрат, рекуперації теплових потоків тощо.
Додаткові точки доступу:
Соколенко, А.
Шевченко, О.
Піддубний, В.
Якимчук, М.
(Шифр в БД Х686004/2009/7/8)
Анотація:
З метою досягнення технологічних і економіних показників сучасне підприємство харчової промисловості за своєю структурою і організацією будується як єдність матеріальних, енергетичних та інформаційних потоків. Невідкладне завдання науковців та спеціалістів промисловості, екологів і людства в цілому - пошуки нетрадиційних і відновлювальних енергоресурсів, розробка енергозберігаючих технологій, заходів з обмеження питомих енергетичних витрат, рекуперації теплових потоків тощо.
Додаткові точки доступу:
Соколенко, А.
Шевченко, О.
Піддубний, В.
Якимчук, М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|