
>
Сергеева, Н. К.Использование функциональных ингредиентов в преготовлении кремовых начинок для шоколадных изделий / Н. К. Сергеева, Ю. А. Тырсин //
Сергеева, Н. К.
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2008. - N 9.
(Шифр в БД П698712/2008/9)
Додаткові точки доступу:
Тырсин, Ю.А.
(Шифр в БД П698712/2008/9)
Додаткові точки доступу:
Тырсин, Ю.А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|