637.236
Температурний режим дозрівання вершків для кисловершкового масла / Л. М. Тищенко, О. В. Прокопчук, О. В. Король //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N 8. - С. 66-67. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2010/8)
УДК
637.236

Анотація:
Наведено результати досліджень процесу дозрівання вершків при виробництві кисловершкового масла. Обґрунтовано вибір оптимального температурного режиму для розвитку корисної мікрофлори та одержання необхідних характеристик готового продукту.
Представлены результаты исследований процесса созревания сливок при производстве кислосливочного масла. Обоснован выбор оптимального температурного режима для развития полезной микрофлоры и получения необходимых характеристик готового продукта.
Додаткові точки доступу: