
>
637.236
Тищенко, Л. М.Температурний режим дозрівання вершків для кисловершкового масла / Л. М. Тищенко, О. В. Прокопчук, О. В. Король //
Тищенко, Л. М.
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2010. - N 8. - С. 66-67. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2010/8)
Анотація:
Наведено результати досліджень процесу дозрівання вершків при виробництві кисловершкового масла. Обґрунтовано вибір оптимального температурного режиму для розвитку корисної мікрофлори та одержання необхідних характеристик готового продукту.
Представлены результаты исследований процесса созревания сливок при производстве кислосливочного масла. Обоснован выбор оптимального температурного режима для развития полезной микрофлоры и получения необходимых характеристик готового продукта.
Додаткові точки доступу:
Прокопчук, О.В.
Король, О.В.
(Шифр в БД В014345/2010/8)
УДК | |
637.236 |
Анотація:
Наведено результати досліджень процесу дозрівання вершків при виробництві кисловершкового масла. Обґрунтовано вибір оптимального температурного режиму для розвитку корисної мікрофлори та одержання необхідних характеристик готового продукту.
Представлены результаты исследований процесса созревания сливок при производстве кислосливочного масла. Обоснован выбор оптимального температурного режима для развития полезной микрофлоры и получения необходимых характеристик готового продукта.
Додаткові точки доступу:
Прокопчук, О.В.
Король, О.В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|