
>
Эмульгаторы при создании новых продуктов используются все чаще [Текст] //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2016. - № 8. - С. 8.
(Шифр в БД Х279026/2016/8)
Ключові слова: хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- эмульгаторы -- емульгатори -- безглютеновые продукты -- безглютенові продукти --
(Шифр в БД Х279026/2016/8)
Ключові слова: хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- эмульгаторы -- емульгатори -- безглютеновые продукты -- безглютенові продукти --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|