>
681.3
Семенов, Г. В.Информационная технология управления процессом тепловой обработки мясопродуктов / Г. В. Семенова, М. А. Беляева //
Семенов, Г. В.
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - 2009. - № 5. - С. 28-29. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2009/5)
Ключові слова: мясные изделия -- мясопродукты -- тепловая обработка -- информационная технология управления --
Додаткові точки доступу:
Беляева, М.А.
(Шифр в БД П698712/2009/5)
| УДК | |
| 681.3 |
Ключові слова: мясные изделия -- мясопродукты -- тепловая обработка -- информационная технология управления --
Додаткові точки доступу:
Беляева, М.А.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|