Влияние состава комбикормов на удельную энергоемкость процесса гранулирования / Ж. Кошак, А. Кошак //
Комбикорма : науч.-техн. журн. . - . - N 2. - С. 63-64. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2605.
(Шифр в БД К367144/2012/2)
Ключові слова: состав комбикормов -- энергоемкость -- процесс гранулирования -- склад комбікормів -- енергоємність -- процес гранулювання --
Анотація:
В статье приведены исследования, в которых изучена зависимость энергоемкости процесса гранулирования от состава вырабатываемого комбикорма для птицы, основными компонентами которого являются зерновые культуры, шроты и масла, минеральное сырье.
У статті наведено дослідження, в яких вивчена залежність енергоємності процесу гранулювання від складу вироблюваного комбікорми для птиці, основними компонентами якого є зернові культури, шроти й масла, мінеральна сировина.
Додаткові точки доступу: