
>
Рибалка, О.Будь-яка технологія термічної обробки їжі за 120 °С спричиняє утворення небезпечного для здоров’я акриламіду : і чим довше триває цей процес, тим більше його накопичується / О. Рибалка //
Рибалка, О.
Зерно і хліб : наук.-вироб. журн. - 2010. - N 2. - С. 12-14. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД З092708/2010/2)
(Шифр в БД З092708/2010/2)
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|