
>
664.682
Медведєва, А..Технологія аглютенових пряників з борошна кунжутного [Текст] / А. Медведєва, І. Антонюк, О. Грабовська //
Медведєва, А..
Товари і ринки : міжнар. наук.-практ. журн. - 2021. - N 2. - С. 85-93. - Бібліогр.: с. 90-91. - ISSN 1998-2666.
(Шифр в БД Т279322/2021/2)
Ключові слова: борошно пшеничне -- мука пшеничная -- борошно кунжутне -- мука кунжутная -- мускатний горіх -- мускатный орех -- глютен -- целіакія -- целиакия --
Додаткові точки доступу:
Антонюк, І.
Грабовська, О.
(Шифр в БД Т279322/2021/2)
УДК | |
664.682 |
Ключові слова: борошно пшеничне -- мука пшеничная -- борошно кунжутне -- мука кунжутная -- мускатний горіх -- мускатный орех -- глютен -- целіакія -- целиакия --
Додаткові точки доступу:
Антонюк, І.
Грабовська, О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|