>
Сирохман, І.Шоколадні вироби з підвищеною біологічною цінністю / І. Сирохман, В. Лебединець //
Сирохман, І.
Харч. і перероб. пром-сть : наук.-виробн. журн. - 2010. - N 3. - С. 20-22.
(Шифр в БД Х686004/2010/3)
Анотація:
Якість нової продукції високо оцінено дегустаторами. Перспективний напрямок у кондитерському виробництві - використання фруктової і дикорослої сировини, розробка науково обґрунтованих рецептур шоколадних виробів.
Додаткові точки доступу:
Лебединець, В.
(Шифр в БД Х686004/2010/3)
Анотація:
Якість нової продукції високо оцінено дегустаторами. Перспективний напрямок у кондитерському виробництві - використання фруктової і дикорослої сировини, розробка науково обґрунтованих рецептур шоколадних виробів.
Додаткові точки доступу:
Лебединець, В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|