>
Топиоковый крахмал - лидер по частоте использования в новых продуктах //
Продукты & ингредиенты : науч.-практ. журн. - 2016. - № 5. - С. 14.
(Шифр в БД П474828/2016/5)
Ключові слова: хлебопечение -- хлібопечення -- крахмал -- крохмаль -- топиоковый крохмал -- топіоковий крохмаль --
(Шифр в БД П474828/2016/5)
Ключові слова: хлебопечение -- хлібопечення -- крахмал -- крохмаль -- топиоковый крохмал -- топіоковий крохмаль --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|