>
637.5.05
Я 49
Якубчак, О. М.Сучаснi науковi пiдходи до якостi та безпеки м'яса [Текст] / О.М. Якубчак, Т.В. Таpан //
Я 49
Якубчак, О. М.
Безпека життєдiяльностi. - 2006. - N 5. - С. 28 - 32.
Ключові слова: 1 -- 1 -- м'ясо, якiсть -- isisn 031339 --
Додаткові точки доступу:
Таpан, Т.В.
Мельник, М.А.
| УДК | |
| 637.5.05 |
Ключові слова: 1 -- 1 -- м'ясо, якiсть -- isisn 031339 --
Додаткові точки доступу:
Таpан, Т.В.
Мельник, М.А.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|---|---|---|
| 1 | г.к | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|---|---|
| 1 | г.к | . |
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|