
>
Захарова, Н. П.Способы повышения качества плавленых сыров / Н. П. Захарова, Н. Ю. Соколова //
Захарова, Н. П.
Молочное дело. - Киев : ЧП "Корсар", 2008. - N 11.
(Шифр в БД М549397/2008/11)
Додаткові точки доступу:
Соколова, Н.Ю.
(Шифр в БД М549397/2008/11)
Додаткові точки доступу:
Соколова, Н.Ю.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|