
>
Разработка кисломолочного продукта с использованием отвара мяты / Т. С. Копысова [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2011. - N 6. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД Х775324/2011/6)
Ключові слова: кефир -- мята --
Додаткові точки доступу:
Копысова, Т. С.
Ушакова, Н. Ф.
Гадлгареева, Р. Р.
Ларионова, А. Г.
(Шифр в БД Х775324/2011/6)
Ключові слова: кефир -- мята --
Додаткові точки доступу:
Копысова, Т. С.
Ушакова, Н. Ф.
Гадлгареева, Р. Р.
Ларионова, А. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|