
>
Неповинных, Н. В.Функционально-технологические свойства творожных изделий с тыквенным порошком / Н. В. Неповинных, Н. М. Птичкина //
Неповинных, Н. В.
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2008. - N 1.
(Шифр в БД Х775324/2008/1)
Ключові слова: переработка -- технологии -- гигиена питания --
Додаткові точки доступу:
Птичкина, Н.М.
(Шифр в БД Х775324/2008/1)
Ключові слова: переработка -- технологии -- гигиена питания --
Додаткові точки доступу:
Птичкина, Н.М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|