
>
663.531:664.2.037
Реологическое поведение замесов из зерна в зависимости от концентрации ионов Са2+ и Mg2+ в воде / Л. Н. Крикунова [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2011. - N 8. - С. 59-61. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2011/8)
Ключові слова: зерно -- водная суспензия -- вязкость -- состояние крахмала -- вода -- водна суспензія -- в’язкість -- стан крохмалю --
Анотація:
Приведены результаты изучения влияния вида перерабатываемого зерна (пшеница, рожь, ячмень) и характеристик ферментных препаратов разжижающего действия (мезофильная и термостабильная альфа-амилазы) на показатель "Число падения".
Наведено результати вивчення впливу виду зерна (пшениця, жито, ячмінь), що переробляється, і характеристик ферментних розріджуючих препаратів (мезофільна і термостабільна альфа-амілази) на показник "Число падіння".
Додаткові точки доступу:
Крикунова, Л. Н.
Моисеенко, М. В.
Попова, Н. В.
Карпиленко, Г. П.
(Шифр в БД Х775324/2011/8)
УДК | |
663.531:664.2.037 | |
663.531 | |
664.2.037 |
Ключові слова: зерно -- водная суспензия -- вязкость -- состояние крахмала -- вода -- водна суспензія -- в’язкість -- стан крохмалю --
Анотація:
Приведены результаты изучения влияния вида перерабатываемого зерна (пшеница, рожь, ячмень) и характеристик ферментных препаратов разжижающего действия (мезофильная и термостабильная альфа-амилазы) на показатель "Число падения".
Наведено результати вивчення впливу виду зерна (пшениця, жито, ячмінь), що переробляється, і характеристик ферментних розріджуючих препаратів (мезофільна і термостабільна альфа-амілази) на показник "Число падіння".
Додаткові точки доступу:
Крикунова, Л. Н.
Моисеенко, М. В.
Попова, Н. В.
Карпиленко, Г. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|