Біологічні консерванти, молочна кислота та пробіотики [Текст] / В. П. Неживенко //
The ukrainian Farmer. - . - № 8. - С. 156-157.
(Шифр в БД T755649/2015/8)
Ключові слова: сенаж -- силос -- консервування -- консервирование -- молочнокислі бактерії -- молочнокислые бактерии --
Анотація:
Консервування сінажу та силосу - процес досить трудомісткий і дуже важливий, адже від того, як, за який період і в якій фазі росту закладається рослинна сировина, залежить і строк зберігання та якість такого корму, його поїдання і, найголовніше, продуктивність тварин.
Консервирование сенажа и силоса - процесс достаточно трудоемкий и очень важный, ведь от того, как, за какой период и в какой фазе роста закладывается растительное сырье, зависит и срок хранения и качество такого корма, его поедание и, самое главное, продуктивность животных.